avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA SAU II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA SAU II

BUNA ZIUA.AS DORI SA MA AJUTATI CU UN SFAT DACA DORITI:CE E MAI BINE SA DESCHID PFA SAU II?LA II INTELEG CA E VORBA DE PATRIMONIUL PERSONAL.ADICA DACA NU IMI PLATESC DARILE CATRE STAT SAU NU MERGE TREABA FISCUL IMI POATE LUA CASA,MASINA....IN SPERANTA CA MA VA AJUTA CINEVA,VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: anonim2011 , utilizator 19:13, 21 Septembrie 2010
In ambele cazuri se poate urmari patrimoniul personal pentru incasarea obligatiilor de plata.
MULTUMESC PT RASPUNSURI.SPER SA-MI FIE DE AJUTOR.INTELEG CA AR FI OK SA DESCHIDEM O II ATAT TIMP CAT IMI PLATESC DARILE CATRE STAT .
Daca vrei angajati acum sau pe viitor mergi pe II. Daca vrei sa lucrezi singur mergi pe PFA. Eu asta stiu ca ar fi principala diferenta intre PFA / II, angajatii. Ca PFA stiu ca poti sa fi impozitat la norma de venit, II nu stiu daca ai posibilitatea asta. Cand e vorba de datorii nu scapi nici ca II nici ca PFA.
MULTUMESC PT RASPUNS.NU DORIM ANGAJATI ,AM DORI SA LUCRAM DOAR EU SI SOTUL MEU,INSA NU STIU DACA SE VA PUTEA.
E de luat in calcul si AF in cazul in care sunt implicati doar membrii familiei si nu se doreste angajarea unor persoane din afara familiei.

Alte discuții în legătură

Pfa si srl ContSters87904 ContSters87904 Ce avantaje si dezvantaje prezinta un SRL si un PFA? (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)