avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REGIMUL DEROGATORIU PT. DEPUNERE DECLARATII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REGIMUL DEROGATORIU PT. DEPUNERE DECLARATII

Bună ziua,
Va rog dacă se poate să mă ajutaţi în următoarele probleme:
1. am o soc. care nu a avut activitate de la infiinţare, am suspendat-o anul trecut in luna mai dar nu am optat pentru depunerea declaratiilor in regim derogatoriu, astfel am continuat sa depun trimestrial la finante decl. 100 si 300 iar la finele anului celelalte declaratii. Mai este posibil să optez acum , în cursul anului pentru regimul derogatoriu???
2. societatea este infiinţată de patru ani, din 2006 şi suspendata de 1 an si jumatate, dacă nu a avut activitate de la înfiinţare, actele de infiintare (cheltuielile de constituire, depunere capital social, chitanţele de depunere la RC a declaratiilor anuale pentru inactivitate) din aceşti ani trebuiau inregistrate ??? mai scurt... trebuie sa intocmesc balanţă sau cand voi incepe activitatea le voi inregistra atunci????
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: barbalan_paula , utilizator 15:28, 20 Septembrie 2010
Da trebuiau inregistrate.Pt.regim derogatoriu puteti opta oricand in intervalul suspendarii.
tE DUCI LA ADMINISTR SI FACI CERERE PT. REGIM DEROGATORIU.
ITI VOR SCOATE FISA FISCALA,TE VERIF. DACA AI TOATE DECL. DEPUSE SI ITI APROBA.DUPA ACEEA VEI DEPUNE DOAR BILANTURILE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar odishor odishor De la ce data nu se mai plateste impozitul forfetar: 1).de la data la care s-a eliberat certificatul constatator de catre RC, in care se atesta mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar sederm sederm daca firma este inregistrata pe jud Olt, se poate plati in Bucuresti impozitul?? Mai este nevoie de bilant contabil daca firma este suspendata? (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate brendissima brendissima Exista vreo sanctiune pentru depunerea cu intarziere a declaratiei de inactivitate SRL cu activitate suspendata la 31.12.2010 mai tarziu de termenul stabilit ... (vezi toată discuția)