Postarita de la mine din sat ma acuza de calomnie,desi eu nu am atins-o cu nici o vorba.Mi-a mai facut si reclamatie pt acest lucru. A gasit si cativa martori mincinosi.Acesta este un act de razbunare pt faptul ca, i-am facut si eu cu ceva timp in urma o reclamatie pt mai multe motive,cum ar fii nerespectarea programului de lucru sau lipsa chitantierului...etc...Cum pot demonstra ca nu am calomniat-o si cum va proba ea acest lucru,dat fiind faptul ca si eu am martori.?
nu dvs. trebuie sa probati calomnia, ci postarita.
puteti sa-i faceti si dvs. o plangere penala pt. denunt calomnios.
Art. 259. - Denuntarea calomnioasa
Învinuirea mincinoasa facuta prin denunt sau plângere, cu privire la savârsirea unei infractiuni de catre o anume persoana, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei învinuiri nedrepte, se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.
Daca cel care a savârsit fapta declara mai înainte de punerea în miscare a actiunii penale fata de persoana în contra careia s-a facut denuntul sau plângerea, ori împotriva careia s-au produs probele, ca denuntul, plângerea sau probele sunt mincinoase, pedeapsa se reduce potrivit art. 76.
cu depozitiile dansilor puteti proba si eventual cu copii dupa reclamatia pe care i-ati facut-o anterior prin care o acuzati de neglijenta in serviciu.
Denunt calomnios
marcica
Fiind acuzat de ultraj, prin ordonanta procororului se dispune N.U.P. intrucat fapta nu exista.Termenul de contestatie a reclamantului fiind expirat .Poate fi ... (vezi toată discuția)