avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... spitalizare gravide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

spitalizare gravide

Buna seara,
Sunt insarcinata in 9 luni si peste doua sapt medicul m-a programat la cezariana. As dori sa stiu daca in cazul in care sunt angajata numai din aprilie anul acesta, va trebui sa demonstrez calitatea de asigurat pe baza de adeverinta vizata de casa de sanatate cu stagiul pe ultimii 5 ani sau imi este suficient o adeverinta de salariat de la angajator?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:23, 21 Septembrie 2010
Legea 95/2006 spune ca femeile insarcinate si lauzele, daca nu au nici un venit sau au venituri sub salariul de baza minim brut pe tara, sunt asigurate la sanatate fara plata contributiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli naștere studentă Mirela Adina Mirela Adina Sunt studenta in cluj cu domiciliul in vatra dornei. As dori sa stiu ce cheltuieli implica o nastere prin cezariana la o maternitate de stat. Sau beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Plata cas gravida carmen-ioana carmen-ioana buna dimineata,as avea si eu o nelamurire...sunt insarcinata in 9 sapt,am fost la medicul de familie pt o trimitere la analizele de sange si mi sa pus ca nu ... (vezi toată discuția)
Insarcinata fara venituri halide halide buna ziua, sunt insarcinata, nu mai sunt salariata.Am inteles ca femeile insarcinate chiar daca realizeaza sau au realizat venituri din alte surse[b] ( ... (vezi toată discuția)