avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME SERIE AUTOTURISM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME SERIE AUTOTURISM

BUNA ZIUA! SA IMI FIE CU IERTARE DACA AM GRESIT FORUMUL.ACUM 5 ANI AM CUMPARAT UN AUTOTURISM, CARE CONFORM LEGII DE ATUNCI A FOST RADIAT DE POLITIE LA SCHIMBAREAPROPIETARULUI. ACUM DUPA 5 ANI AM FACUT ITP, AM MERS LA RAR PENTRU AUTENTIFICARE SI SCHIMB SERIE MOTOR( STIAM CA ARE MOTORUL SCHIMBAT LA CUMPARARE DAR NU AM BANUIT MAI MULTE) SI SURPRIZA, MI-AU ZIS CA MASINA NU SE POATE IDENTIFICA SERIA CAROSERIEI FIIND SUBSTITUITA. VA INTREB CE MAI POT FACE IN ACEST CAZ SI CE POT FACE PENTRU A-L STERGE DE LA PRIMARIE SA NU II MAI PLATESC IMPOZIT? VA MULTUMESC ANTICIPAT. CU STIMA, MARIAN #-o#-o#-o#-oX-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 21 Septembrie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati cu majuscule
2-incercati sa contacti vanzatorul,in vederea clarificarii situatiei cu caroseria
Daca obtineti documente pentru caroserie,puteti desfasura procedura de omologare la RAR
3-Pentru radiere,solicitati la SPR radierea,va elibereaza dovada pe care o depuneti la administratia fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto stef_56 stef_56 1. am vandut cu contract un autoturism inmatriculat in Bucuresti in vederea dezmembrarii 2. cumparatorul mi-a cerut actele in original ( certif inmatr, carte ... (vezi toată discuția)