avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii

Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent o functie cu studii medii. Ce actiuni ma sfatuiti sa intreprind pentru a putea fi incadrat cu studii superioare.
Cel mai recent răspuns: ContSters157367 , utilizator 23:10, 22 Septembrie 2010
Trebuieste ca functia pe care o ocupa -ar ocupao-respectivul sa fie prevazuta in mod obligatoriu cu studii universitare si/sau post universitare.


andymaurul
Postul este de Sef de Compartiment CTC. Anterior A fost ocupat de o persoana cu studii superioare. La restructurare a fost ocupat de persoana cu studii medii, care persoana a obtinut licenta in stiinte economice si master in managementul afacerilor. Serviciul Resurese Umane motiveaza ca nu poate incadra persoana respectiva pe functie cu studii superioare.
Resursele umane au dreptate. In incadrarea cu/fara studii superiare conteaza cerintele postului astfel cum este el definit in organigrama, nu pregatirea celui care il ocupa.
Resursele Umane nu contesta studiile superioare ale celui in cauza, ci doar spun ca cel ce ocupa postul ar trebui sa aibe studii superioare tehnice si nu le recunoaste pe cele economice, chiar daca postul este in departamentul tehnico-economic.
fiind vb. de C.T.C. sunt necesare studii tehnice dar nu si obligatoriu, daca firma este de acord ori R.U. de principiu au dreptate!

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Ce cor sa aleg? mihaelatanya mihaelatanya Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)