avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce COR sa aleg?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce COR sa aleg?

Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de secretariat. (am postliceala secretariat si curs Inspector resurse umane). Intrebarea mea este daca e ok asa deoarece nu se pot mentiona toate cele 3 posturi pe revisal. Fiind angajata ca si secretar economic pot sa pun stampila cu Inspector resure umane? Trebuie mentionate atributiile si in fisa postului chiar daca nu sunt toate posturile pe contract? Sper sa inteleaga cineva ce am vrut sa scriu. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 7 Noiembrie 2012
Va veti treceti COR-ul aferent functiei din CIM. Daca tot sunteti licentiata e de preferat sa va angajati si sa faceti vechime in functia de economist sau contabil, conform diplomei de licenta. Atributiile privind partea de resurse umane le veti cuprinde in fisa postului.
Multumesc pentru raspuns. Deci secretar economic nu e bine? Economist nu mai exista pe Revisal.
Functia de economist exista in COR ... puteti fi incadrata ca secretar economic , insa fisa postului dvs va trebui sa cuprinda si atributii de R.U. ... partea cu stampila de I.R.U: nu cred ca se poate intrucat functia dvs in c.i.m. este de secretar economic si nu cea de I.R.U...
Am o intrebare legat de cod cor: daca in cod cor este prevazut studii superioare pentru o functie, poate fi angajata in aceasta functie o persoana care nu are aceste studii?
Este vorba de functia de redactor, la radio, si persoana respectiva are studii de specialitate dar nu studii nsuperioare.
Ce studii de specialitate are ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte economice Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari: 1. Ca licentiata in stiinte economice pot tine contabilitatea, inclusiv intocmirea ... (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)