avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie inspector resurse umane

Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat in domeniul Administratie Publica, si..... acest post necesita salariu de studii superioare? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:17, 2 Martie 2012
Pentru a detine o anumita calificare ar trebui sa se detina un certificat de calificare profesionala sau o diploma de calificare.

Facultatea si masterul in Admnistratie publica nu pot fi considerate ca avand o calificare in domeniul resurselor umane.

Functia de I.R.U nu necesita studii superioare.
In conditiile C. muncii poate exista o astfel de conditie dar noi intelegem ca este vorba de o functie publica, conform Legii 188, caz in care depinde de nivelul postului. Daca postul este de debutant nu poate fi introdusa o astfel de conditie dar daca este de grad superior, in cazul promovarii in functie, conditia poate fi introdusa.
daca aveti MODUL resurse umane la masterat e ok, SUCCES! sunteti mai pregatit decat un banal curs de INPECTOR resurse umane nu se compara masteratul cu un banal curs, putina seriozitate!

de cand un curs de contabil echivaleaza un masterat cu licenta de economist ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
olden, utilizator
Masterul absolvit chiar daca un modul nu inseamna ca are specialitate in resurse umane ..pe diploma de master scrie clar specializarea absolvita.
olden a scris:

daca aveti MODUL resurse umane la masterat e ok, SUCCES! sunteti mai pregatit decat un banal curs de INPECTOR resurse umane nu se compara masteratul cu un banal curs, putina seriozitate!

de cand un curs de contabil echivaleaza un masterat cu licenta de economist ?

Dar dv. unde ati gasit scris in lege, ca sa puteti posta acest lucru?
Poate au mai facut si altii facultati si mastere si stiu ce se preda.
Este o mare deosebire intre un curs la master si managementul / gestiunea muncii la locul de munca...

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire necesar studii anitsirc anitsirc Buna ziua, Am o nelamurire pe care o intampin de cativa ani. Va dau un exemplu, desi este aplicabil in cazul multor functii: Se angajeaza manager hotel. ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu? nicradu nicradu Buna ziua, Ca sa poti ocupa functia de inspector de resurse umane/referent reurse umane si sa te ocupi efectiv de departamentul de resurse umane si revisal ... (vezi toată discuția)