avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie inspector resurse umane

Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat in domeniul Administratie Publica, si..... acest post necesita salariu de studii superioare? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:17, 2 Martie 2012
Daca va ocupati de resurse umane, operati in revisal, va ocupati de gestiunea muncii, e recomandat sa faceti curs...parerea mea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire necesar studii anitsirc anitsirc Buna ziua, Am o nelamurire pe care o intampin de cativa ani. Va dau un exemplu, desi este aplicabil in cazul multor functii: Se angajeaza manager hotel. ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu? nicradu nicradu Buna ziua, Ca sa poti ocupa functia de inspector de resurse umane/referent reurse umane si sa te ocupi efectiv de departamentul de resurse umane si revisal ... (vezi toată discuția)