avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie inspector resurse umane

Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat in domeniul Administratie Publica, si..... acest post necesita salariu de studii superioare? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:17, 2 Martie 2012
Am uitat sa specific ca sunt angajata la o societate privata si nu la stat.Din perspectiva mea as spune ca daca patronul doreste sa ocup aceasta functie, se poate si fara cursul de calificare de inspector resurse umane....deoarece eu ma ocup de tot ce inseamna angajati: CIM-uri,dispozitii,inclusiv state de salarii(momentan ocup functia de asistent manager).
In principiu, puteti spune asa ceva ... insa indeplinirea unei anumite atributii ar trebui consemnata in fisa ostului ..
Se numeste ca ocupati functia de asistent manager cu atributii de inspector personal, deoarece in fisa postului trebuie trecute aceste atributii. In viitorul apropiat puteti sa faceti si un curs, v-ar prinde f.bine. Sa aveti decizie de persoana imputernicita sa transmita revisal.
Deci asadar, vreau sa fac cursul de inspector resurse umane....ce spuneti, e mai bine functia de inspector resurse umane decat asistent manager?
Fiecare post are avantaje si dezavantaje .. nu cred ca va fi cineva care sa va spuna ca e mai bine functia de inspector resurse umane decat asistent manager sau invers ..

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire necesar studii anitsirc anitsirc Buna ziua, Am o nelamurire pe care o intampin de cativa ani. Va dau un exemplu, desi este aplicabil in cazul multor functii: Se angajeaza manager hotel. ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu? nicradu nicradu Buna ziua, Ca sa poti ocupa functia de inspector de resurse umane/referent reurse umane si sa te ocupi efectiv de departamentul de resurse umane si revisal ... (vezi toată discuția)