avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen

Daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care institutia la care am lucrat subordonata Ministerului Internelor si Reformei Administrative a fost obligata la plata unor sume care este termenul in care pot sa obtin sumele respective?Mentionez ca nu mai am calitatea de angajat la acea institutie.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 23 Septembrie 2010
In principiu, termenul de raspuns si solutionare a cererii dumneavoastra de punere in executare a hotararii e 30 de zile. E posibil insa ca in buget sa nu existe sume cu destinatia respectiva si sa fie necesara o rectificare de buget.
Vedeti insa sa nu depasiti 3 ani, altfel se va prescrie suma.
NORMIZD a scris:

Daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care institutia la care am lucrat subordonata Ministerului Internelor si Reformei Administrative a fost obligata la plata unor sume care este termenul in care pot sa obtin sumele respective?Mentionez ca nu mai am calitatea de angajat la acea institutie.Va multumesc.

Termenul in care puteti pune in executare acea hotarare este de maxim 3 ani de la data cand se naste dreptul de a cere executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea amenzii contraventionale prettydaniola prettydaniola Ce inseamna concret \"executarea amenzii\" din următoarea formulare: \"Executarea sancţiunii amenzii contravenţionale se prescrie în termen de 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate hotarare judecatoreasca definitiva soaremar soaremar Buna ziua, As dori sa stiu daca o hotarare judecatoreasca definitiva eliberata in 1997 cu privire la punerea in posesie a unei suprafete de teren mai poate fi ... (vezi toată discuția)
Valabilitate & prescriere? maxxwollf maxxwollf o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu titlu executoriu are cumva termen de punere in aplicatie sau se poate prescrie ? (vezi toată discuția)