am proces cu firma care ma concediat si am nelamuriri multe si avocat numi permit. daca doreste cineva sa ma ajute si este dispus sa asculte in detaliu rog a ma contacta,multumesc anticipat
daca va expuneti situatia n-am nici o indoiala ca profesionistii de pe acest forum va vor ajuta.si eu am fost in situatia dumneavoastra,si multumita in special sfaturilor domnilor tudor valeriu,freelis si altii sunt la un foarte mic pas de a castiga in instanta toate revendicarile
da. asa sper si eu deaia am trimis mesajul.dar nu stiu cu ce sa incep si cum.sunt la al 5 termen si astept sa depuna copii dupa discurile si bonurile tahografice unde arata detaliat ce si cat am condus(camion pe extern),au trimis doar probe care sunt simple delarati ale unui director si sef olandezi care tare mas mira sa fi asistat ei in direct la presupusul incident de care sunt invinuit,ei au anuntat firma mea dar tare dubios nu politia olandeza ca am doborat acel pom!!!chiar sunt foarte debusolat in acest labirint al procedurilor si valabilitatea unei probe.multumesc cu stima
am fost anuntat telefonic la 4 zile dupa acel presupus incident si am fost directionat catre 2 servisuri in decurs de 2-3 zile si nici unul na constata vreo avarie la remorca,deci si lipsa vreunui impact.de la firma mi sa cerut sa revin in tara,am ajuns in data de 25.01.2010 si am dat o nota explicativa si inregistrata cu p.v. a doi martori(directoarea si un dispecer) si ata.dupa 2 sap am sunat si tot ziceau ca sa asteptam sa se aseze lucrurile!?am fost la firma si mi sa aratat neoficial o poza cu o urma de roti in pamant si un pom cat mana doborat,asa au tinuto pana pe data de 26.04.2010.cand am fost la firma si mi sa transmis verbal ca nu mai au nevoie de mine adica concediat.eu leam cerut motivarea concedieri si ptr a ma putea apara dar nu mia fost data,in aceeasi zi am mers la itm si am depus o reclamatie precum mi se opreste dreptul la munca si nu primesc nici un raspuns oficial scris.am primit prin posta cam in perioada 30.04.2010-01.05.2010 decizia de concediere si motivatia.am depus contestatie la tribunal si sunt la al 5 termen,ei au adus ca proba niste convocari facute prin posta TNT si romana eu chiar nam stiut de ele si pe baza lor comisia constituita au decis ca ptr. neprezentarea la convocare ma concediaza conform` regulamentului de ordine interioara(care nu am semnat.au depus la dosar ceva cu o semnatura ca a mea dar nu si la ce data am luat la cunostinta.mentionez ca nu am vazut niciodata acel regulament,nici la ora actuala) si conform art.61 lit.A coroborat cu art.264,alin.(1)lit.(f) din codul munci.alte sanctiuni nam avut si nici avertismente pe toata perioada cat am lucrat la ei de 1an si o luna chiar specifica in acea cercetare in lipsa dar nu pomenesc nimic despre acea nota explicativa din 25.01.2010. si membrii comisiei sunt chiar 2 martori ai acelei declarati care o am la dosar cu nr.de inregistrare al firmei(ma asteptam la ceva manevre de atunci,fiindca e o practica a firmei de a forta soferii sa-si dea demisia).termenul trecut au depus la dosar ca probatoriu o declaratie a 2 olandezi de la firma unde zic ei ca am doborat copacul(unu director si un sef )tradusa si legalizata,dar o ancheta a politiei olandeze nici nu pomenesc sau amenda era in afara unitati zic ei deci pe domeniul public.nu stiu ce sa mai scriu eventuale lamuriri puteti sa ma mai intrebati.va multumesc tuturor care rupe din putin timp liber a lor ptr. a ma ajuta in acest caz.mentionez ca din aceasta cauza sunt pe punctul deami pierde casa,am si 2 copii minori.o zi buna
Presupus viol
laur1979
un caz de posibil viol
dar probe biologice si martori nu sant
nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva
urme ffoarte mici nimic ... (vezi toată discuția)