avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acuzat de rapirea propriei mele fiice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acuzat de rapirea propriei mele fiice

am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,,acum nu mai sunt impreuna cu mama ei,,,dupa ce mama ei a tinuto 2 luni la ea ,am luat si eu fetita la mine dar mi sa impus de catre fosta concubina sa-i readuc fetita dupa 3 zile. eu am refuzat acest lucru deoarece locuim in orase diferite si la distanta foarte mare,, fac 2 zile doar pe drum,deci practic as petrece doar 1 zi cu fiica mea. dupa ce au trecut cele trei zile am fost informat ca sunt cautat pt rapire,,deci a fost depusa o plingere pe numele meu la politie de fosta concubina,cum ca eu miam rapit copilul,,,este posibil asa ceva in conditiile in care copilul a fost recunoscut de mine (tatal)si are numele meu pe certificatul de nastere,,nu exista nicio hotarare judecatoreasca cu privire la custodia minorei si nici nu am fost casatoriti vreodata,,este posibil asa ceva?? imi iubesc copilul foarte mult si imi doresc sa petrec si eu mai mult timp alaturi de copilasul meu,,,nustiu unde am gresit???poate ma ajuta cineva,caci nu pot sa cred ceea ce mi se intampla. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:57, 19 Decembrie 2011
Nu putem vorbi de rapire de minori in cazul dvs. Din punctul meu de vedere, nici macar daca ar avea incredintarea minorului nu ati fi putut fi acuzat de rapire de minori.
va multumesc tare mult domnule avocat,,daca imi permiteti! eu ce ar trebui sa fac in acest caz?
Intrebarea mai importanta ar fi: „Ce vrea minorul sa faca acum?”
fetita are doar 2 ani si 4 luni,,nu cred ca stie ce vrea,acum
Puteti solicita custodia in instanta

Alte discuții în legătură

Dobandirea custodiei minorului de catre tata catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,are doar 2 ani si 4 luni,,,vreau sa cer custodia fetitei in instanta,,am foarte multe dovezi impotriva fostei ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt mama a doi bebeluși (unul de 2 anișori, celălalt ... Treb Treb Buna ziua, Sunt mama a doi bebeluși ( unul de 2 anișori, celălalt de 2 luni ), născuți dintr-o relație cu un cetățean german, eu având cetățenia ... (vezi toată discuția)