am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,,acum nu mai sunt impreuna cu mama ei,,,dupa ce mama ei a tinuto 2 luni la ea ,am luat si eu fetita la mine dar mi sa impus de catre fosta concubina sa-i readuc fetita dupa 3 zile. eu am refuzat acest lucru deoarece locuim in orase diferite si la distanta foarte mare,, fac 2 zile doar pe drum,deci practic as petrece doar 1 zi cu fiica mea. dupa ce au trecut cele trei zile am fost informat ca sunt cautat pt rapire,,deci a fost depusa o plingere pe numele meu la politie de fosta concubina,cum ca eu miam rapit copilul,,,este posibil asa ceva in conditiile in care copilul a fost recunoscut de mine (tatal)si are numele meu pe certificatul de nastere,,nu exista nicio hotarare judecatoreasca cu privire la custodia minorei si nici nu am fost casatoriti vreodata,,este posibil asa ceva?? imi iubesc copilul foarte mult si imi doresc sa petrec si eu mai mult timp alaturi de copilasul meu,,,nustiu unde am gresit???poate ma ajuta cineva,caci nu pot sa cred ceea ce mi se intampla. va multumesc