avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dobandirea custodiei minorului de catre tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dobandirea custodiei minorului de catre tata

am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,are doar 2 ani si 4 luni,,,vreau sa cer custodia fetitei in instanta,,am foarte multe dovezi impotriva fostei concubine care nustiu daca imi sunt acceptate in instanta,,cum ar fi: poze in care fetita are tigara in gura si martorul care declara si poate depune marturie ca a facut poza cu tel mobil in prezenta mamei si ca tigara ia fost data minorei de catre mama,,declaratii ale martorilor,cum ca mama ATENTIE a inbatat minora,dindui sa bea bere pina aceasta nu isi mai putea tine echilibrul,cazand in cele din urma si raninduse,in timp ce mama ei se amuza de acest lucru,declaratii ale martorilor referitor la crizele de nervi ale mamei atunci cind copilul plange,declaratii ale martorilor: minorul era batut la fund,peste maini,peste fata si i se adresau cuvinte obscene de catre mama de fiecare data cand acesta facea in pampers,scria pe pereti,rasturna veioza etc,etc.. inregistrari ale convorbirilor telefonice avute de mine cu un martor (cumnatul mamei) in care marturiseste:fosta ta concubina imparte acelasi pat cu actualul iubit si minora,hraneste minora doar cu mancare de la fastfood si restaurante ieftine (pizza,cartofi prajiti si multe oua fierte),pleaca cu minora la ore tarzii de acasa si se intoarce dimineata,fumeaza in aceeasi incapere cu minora si deasemeni o invata cuvinte obscene,este lovita si agresata verbal de actualul iubit al mamei cat si de aceasta. am deasemeni un proces verbal de constatare de la carabinierii din italia unde este precizat faptul ca fosta concubina se prostitua,sunt deasemeni si declaratii ale martorilor care spun; am duso cu masina pe mama si minora la diferite hoteluri,atat noaptea cat si ziua etc.etc.. mentionez faptul ca toti acesti martori 25 la numar care au dat declaratiile scrise pot depune si marturie in instanta,,ei fiind diferiti prieteni comuni de familie,vecini cunostinte,etc.nu familiari.eu as vrea sa stiu care dintre aceste dovezi le pot folosi in instanta si daca ma pot ajuta cu ceva la obtinerea custodiei! va multumesc
In fata instantei puteti depune orice probe. Chiar si fotografii, transcrieri telefonice, declaratii ale unor persoane.
Insa, instanta va trebui sa audieze personal 2 martori care sa confirme ceea ce afirmati dumneavoastra.
Deasemenea se va efecta o ancheta sociala atat la domiciliul dv. cat si la domiciliul ei pentru a se constata care sunt conditiile de crestere si educare.
Insa, cu toate aceste probe va fi un dosar greu, daca mama fetitei va solicita si ea incredintarea.
Sunt multe aspecte care trebuie avute in vedere in aceste dosare asa ca va recomand sa va angajati un avocat.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acuzat de rapirea propriei mele fiice catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,,acum nu mai sunt impreuna cu mama ei,,,dupa ce mama ei a tinuto 2 luni la ea ,am luat si eu fetita la mine dar mi sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)