avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie unica

buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si nu are nicio treaba cu copilul se da custodie comuna?
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2017
giulya93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:50, 15 Februarie 2017
Probabilitatea ca tatal sa obtina custodie comuna este foarte ridicata.

va multumesc.mai am o intrebare am fost plecata cu fetita din tara si mama fostului concubin in acest timp sa folosit de alocatia fetii.are acest drept?
Nu, nu are dreptul să folosească alocația copilului decât pentru copil. Referitor la custodia unică, dacă tatăl pune în pericol copilul (în mod direct sau prin comportament) se poate dispune custodia unică.
va multumesc.noi suntem in proces akm.poate fi asta o proba in instanta ca ea a folosit alocatia fetitei fara ca eu sa stiu si fiind plecata din tara cu fetita si tatal
Ce legatura are soacra si ce a facut ea cu procesul in care va judecati cu tatal pt copil ?
Ala e alt proces, puteti sa va chemati "soacra: in instanta sa va dea alocatia copilului.

Alte discuții în legătură

Custodia comuna florin_tata florin_tata Ma intereseaza in mod deosebit aceasta problema . Prin sentinta judecatoreasca am obtinut programul de vizitare al fetitei asa cum l am cerut ( am cerut ... (vezi toată discuția)
Acordare custodie de buna credinta ana2015 ana2015 Buna seara. Ce se intampla si cum se procedeaza cand o mama(necasatorita cu celalalt parinte) vrea sa acorde custodia minorului tatalui acestuia? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Divort FlorinaEnache FlorinaEnache Va rog,ma intereseaza cum sa fac sa transform custodia comuna a copilului,pronuntata dupa divort in custodia mamei.Mentionez ca tatal nu a platit nici ul leu ... (vezi toată discuția)