avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imputernicire firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imputernicire firma

Pot infiinta o firma in numele altei persoane (adica fiul meu student) daca m-a imputernicit printr-o procura , fara a mai fi prezent?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:37, 25 Septembrie 2010
Da, dar pentru unele demersuri va fi nevoie de prezenta lui (ex: specimen de semnatura).
In momentul in care face imputernicire va da si specimenul de semnatura si declaratiile privind indeplinirea calitatilor cerute de legea 31/1990. Bafta
Atentie! Daca fiul este student se bucura de facilitatile HG 166/2003. Detalii aici:
[ link extern ]
Atentie! Daca fiul este student se bucura de facilitatile HG 166/2003. Detalii aici:
[ link extern ] >

Da, facilitatile sunt extraordinare... toate laolalta inseamna un cistig de aprox 250 RON si obligatii impovaratoare.
In plus, daca nu respectati conditiile, veti fi obligat sa returnati "facilitatile".

Din zeci de studenti eligibili pentru "facilitati", doar unul a tinut sa "profite" de ele.
Restul au zis pas.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic
Castigul consta in intocmirea-redactarea actelor la registrul comertului - in jur de 200 ron plus partea de inregistrare la registrul comertului- in jur de 300 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - sunt student cataworship cataworship Sal vreau sa stiu si eu de ce sunt scutit pentru a infiinta o firma S.R.L , daca sunt student . Cat m-ar costa ? (vezi toată discuția)
Infiintare societate - student lylyan lylyan Buna ziua Student isi infiinteaza societate. Unde si care sunt pasii pentru a obtine facilitati, si care sunt acestea Ex: beneficiaza de scutiri de impozit ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)