avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care sunt sancþiuni pentru o crima imprudencial ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care sunt sancþiuni pentru o crima imprudencial fãrã agravante vã mulþumesc

Care sunt sancţiuni pentru o crima imprudencial fără agravante vă mulţumesc
(atropellamiento accidentale)
Nu se intelege la ce infractiune va referiti, cea mai aproape ar fi Uciderea din culpa ( art. 178 Cod penal). Pedeapsa este de la 1 an la 15 ani, depinde de situatie.
Dar puteti sa dati mai multe amanunte intr-o limba cat de cat romana si va spunem mai exact.
Stimate Domn
Cu siguranta cum au observat si ceilalti de pe forum ,cred ca discutam de un accident de circulatie care s-a soldat cu decesul victimei.
Problema este complexa,daca ati savarsit infractiunea de ucidere din culpa,cu siguranta veti primi o pedeapsa penala,daca se constata ca dvs va faceti vinovat .
Daca puteti dovedi ca nu sunteti vinovat puteti fi achitat.
Fiecare caz trebuie analizat cu particularitatile lui ,nu putem emite o judecata generala.Cert este ca legislatia noastra sanctioneaza ca si alte legislatii uciderea unei persoane.
nu o atropellamiento care cauzează moartea lui pe cineva, dar asta a fost accidentală fără agravante dreptul la cauţiune?

if someone accidentally runs over with a car and kills a person, this driver has the right to pay a bail? this with no aggravating circumstances
In legislatia din Romania exista institutia liberarii pe cautiune ( bail) doar ca nu prea se practica...oricum se aplica in cazul arestarii preventive.
E cineva arestat preventiv?

În cazul în care s-a dovedit că a existat nici o circumstanţe agravante, a fost un accident, proces poate cu cauţiune?cât timp durează pentru a accesa acest beneficiu după detenţie preventivă?

If it is proved that there are no aggravating circumstances at all, that it was an accident, the driver can pay a bail? how long does it take to access this benefit after preventive detention?

Alte discuții în legătură

Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Neplata factura de vodafone Vicevico Vicevico Hello, in april 2015 I took an abonement from vodafone with a phone, I have payed in advance some of the money. nowdays, I got an sms that I have to pay my ... (vezi toată discuția)