avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care sunt sancþiuni pentru o crima imprudencial ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care sunt sancþiuni pentru o crima imprudencial fãrã agravante vã mulþumesc

Care sunt sancţiuni pentru o crima imprudencial fără agravante vă mulţumesc
(atropellamiento accidentale)
In tot cursul procesului penal, invinuitul sau inculpatul arestat preventiv poate cere punerea sa in libertate provizorie, sub control judiciar sau pe cautiune.
Pentru o infractiune comisa din culpa, persoana arestata preventiv poate cere oricand, in cursul procesului penal, liberarea sa provizorie, pe cautiune, cu conditita sa depuna cautiunea , adica suma de bani care poate fi cel putin 1000 lei, fie sa constituie o garantie imobiliara.
Daca cererea va fi respinsa puteti face recurs. Daca va va fi admisa, va trebui sa respectati anumite masuri impuse de instanta pe perioada liberarii, fiindca este o liberare provizorie. In caz de nerespectare a masurilor dispuse , ati putea pierde si suma depusa drept cautiune si liberarea poate fi revocata.
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
ContSters47264, utilizator
De ce nu rugati pe cineva care se exprima corect romaneste sa formuleze intrebarea justa la care si raspunsul o sa fie la obiect.Sau sa consultati un avocat contra unui onorariu care sa va consilieze.Nu poate nimeni sa va raspunda la ceea ce va intereseaza daca intrebarea este doar asa generica.Cazul dvs are particularitatea lui,cu atat mai mult cu cat vorbim de o crima care este un lucru grav,conform celor spuse de dvs.
Sau poate vreti informatii doar asa,in ipoteza in care s-ar putea intampla.
alexander200083 a scris:

If it is proved that there are no aggravating circumstances at all, that it was an accident, the driver can pay a bail? how long does it take to access this benefit after preventive detention?

Tha fact that there are no aggravating circumstances is judged in the main trial.
The preventive detention is before, so it doesn't count.
One can benefit from bail during the preventing detention ( from the very first day).

After being judged, it's likely to get probation ( considering the lack of aggravating circumstances and lack of penal record).
Good luck!
Ne pare rău pentru meu bad ortografice şi gramaticale, nu vorbesc limba română. Acestea sunt toate foarte fel. Am ajutat foarte mult. mulţumesc mult.

I am sorry for my spelling and grammar mistakes, I don't speak romanian language. You have been very kind and helpful. Thank you very much.
You're welcome!
If you need further information, dont' hesitate to ask.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Neplata factura de vodafone Vicevico Vicevico Hello, in april 2015 I took an abonement from vodafone with a phone, I have payed in advance some of the money. nowdays, I got an sms that I have to pay my ... (vezi toată discuția)