avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dobanzi banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dobanzi banca

Am un credit din 2008. Lunar platesc rata de 571 ron.Niciodata pana acum in 2010 nu mi s a spus ca am de dat acel comision de administrare lunara de 1.5 ron/luna.S-a dus fata mea azi sa plateasca rata (caci eu nu m-am putut invoi de la serviciu) si la banca s-a trezit ca persoana de la ghiseu i-a mai cerut 20 ron, deoarece s-au strans dobanzile de 2 ani de zile la administrare cont.Daca ar fi asa suma care se strangea la comisionul de administrare ar fi fost de 49.5 ron. Doresc sa stiu, conform acestei ordonante mai exista acest comision de administrare bagat abuziv acum?Va multumesc.Elena

Alte discuții în legătură

Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile - comision de urmarire riscuri Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa ma indrumati/sfatuiti daca se poate face ceva in urmatoarea speta: in anul 2008 am contractat un credit bancar pt nevoi personale in suma ... (vezi toată discuția)
Credit indoielnic ContSters132194 ContSters132194 In data de 14-9-2007 am luat un credit de la [editat] in valoare de 19OO ron . Mentionez ca nu am citit contractul in intregime dar mi s-a spus ca o sa am o ... (vezi toată discuția)