Va rog sa ma lamuriti intr-o problema,eu stiam ca daca am obtinut regim derogatoriu pt o societate trebuie sa depun doar bilantul anual la registrul comertului iar saptamana asta m-am trezit cu somatie de la Fisc ca trebuie sa depun bilant semestrial la Fisc ,mi-a expirat termenul din 18 august.Este corect?
da, este corect
De fapt la semestru se depune o raportare iar aceasta raportare nu face ( la fel ca si bilantul ) obiectul declaratiilor pentru care se poate acorda regim derogatoriu
Bilant contabil
rufy
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca mai trebuie sa depun bilantul la 31.03 cand firma are activitatea suspendata conf. certificatului emis de ONRC cu data ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.