avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat

Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati intre M.E.C.T.S.si aceasta universitate doresc in paralel sa urmez si cursurile unei alte universitati particulare(din motive lesne de inteles nu-i dau numele).Totul este bine pana aici numai ca ,la a doua facultate la care vreau sa ma inscriu imi cere originalul diplomei de bacalaureat.Cei de la Spiru mi-o elibereaza dar nu mai pot continua studiile la ei pentru ca nu-mi primeste la dosar o copie legalizata.Cica asa e in regulamentul de ordine interioara.Sfatuiti-ma ce pot sa fac.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:30, 25 Septembrie 2010
Solicitati secretariatului ush eliberarea pentru 24 ore a diplomei bacalaureat,realizati copie legalizata pe care o predati la a doua unitate de invatamant superior .
a doua facultate nu vrea sa ma inscrie fara originalul la diploma de bacalaureat,cei de la USH au spus ca nu vor o copie legalizata a diplomei si ca,daca cer diploma nu mai pot continua anul universitar.ce sa fac?
Pana va raspunde cineva care sa aiba o solutie mai buna va sugerez sa aveti rabdare. Intre timp e bine sa cautati alte institutii de invatamant superior.
Multumesc mult pentru sfat d-le Adrian dar tocmai factorul timp ma preseaza sa ma inscriu la o a doua facultate.Sunt studenta in ultimul an la USH si am o dilema.Nu as vrea nici sa renunt gandindu-ma la faptul ca poate se mai rezolva ceva cu aceasta institutie de invatamant care momentan nu mai are credibilitate si in acelasi timp sa urmez cursurile unei a doua facultati.Daca renunt acum la USH si imi iau foaia matricola ca am absolvit 2 ani pot sa ma reinscriu in anul scolar 2011-2012(adica sa intrerup un an cursurile)sa continui ultimul an?
@carmen-silvi

va comunic solutia pe MP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diplomă bacalaureat universitatea spiru haret John 123456789 John 123456789 Bună seara, sunt student in cadrul Universități Spiru Haret din București, astăzi am primit eliberarea in original pentru câteva zile a diplomei de bac ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)