avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model reclamatie

Acum 1 luna am reclamat-o pe postarita din satul in care locuiesc pt neglijenta in serviciu, iar ea ca sa se razbune pe mine, m-a reclamat la randul ei la POLITIE. Tot ce a declarat in reclamatie este NEADEVARAT. Vreau sa ii fac si eu o reclamatie postaritei la Politie dar nu stiu cum sa o formulez.....nu cunosc termenii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:34, 27 Septembrie 2010
Apreciati ca prin maniera de reclamatie la reclamatie ,veti solutiona conflictul?
Incercati sa dati dovada de maturitate ,sa constientizati efortul ,stressul aferent unei cercetari si veti constata ca in final nu se justifica
Daca aspectele/acuzele atribuite dvs ,se vor dovedi neintemeiate, va veti bucura de mai multa consideratie ,daca adoptati o pozitie civilizata fara promovarea de noi plangeri
Atunci spuneti-mi Dvs o solutie la incheierea acestui conflict........ Daca postarita este cea care doreste sa ramana deschis conflictul nostru,cum as putea eu oare sa sting ura ei? Trebuie sa fac si eu ceva pt a ma apara.....nu pot sta indiferenta.Degeaba vreau eu sa dau dovada de maturitate si atitudine pasnica,daca am de-a face in satul in care locuiesc doar cu oameni inculti si imaturi.
Daca apreciati ca localnicii"inculti si imaturi"vor intelege demersurile dvs,sunteti libera sa demarati orice forma legala pentru a va apara interesele legitime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa ContSters142651 ContSters142651 Luna trecuta am reclamat postarita de la mine din sat pt nerespectarea programului de lucru, comportament obraznic si amenintari.....Aceasta ca sa se razbune ... (vezi toată discuția)
Relatie major cu minora kristiann kristiann Va salut ! Nu stiu raspunsul la o intrebare,adica nu sunt sigur de ceva, si apelez la voi,daca stiti :) Nu stiu daca am postat unde trebuie si imi cer ... (vezi toată discuția)
Analiza stress coerenta ContSters83715 ContSters83715 Cum se face analiza de cortizol - hormonul stressului - in asa fel incat sa fie BINE facuta. Caz concret - o discoteca nu ma lasa sa dorm 5 ore pe noapte, ... (vezi toată discuția)