avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mi se cere sa fac PUZ la niste parcele care nu sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mi se cere sa fac PUZ la niste parcele care nu sunt ale mele..

buna ziua!am o problema cu un teren de 875mp cumparat in 2007.terenul provine dintr-o parcela de 10000mp-rezulta 10 parcele 875mp+2 drumuri de acces de 6m la parcelele din spate.(5 parcele au acces direct din drum judetean).am cerut certificat de urbanism si in el scrie sa fac puz la toate parcelele.probleme e ce majoritatea proprietarilor sunt plkecati din tara. O alta nelamurire o am vizavi de faptul ca doi proprietari printre care trece drumul meu au autorizatie de constructie si PUD aprobat. Mie de ce mi se cere PUZ? Astept un sfat.multumesc!
Cel mai recent răspuns: costy31xxl , utilizator 20:30, 28 Septembrie 2010
Parcela D-voastra provine dintr-un intreg.
Cum ati cumparat parcela? Ce schite avea atunci, in momentul cumpararii?
Buna seara! Parcela avea si are drum de acces de 6m din drumul judetean. Acest drum trece printre doua parcele care faceau parte din lotul din care provine si parcela mea.Drumul deserveste parcela mea si inca o parcela.Parcelele printre care trece drumul meu au obtinut autorizatie de constructie pe baza PUD.Mie in certificatul de urbanism imi scrie sa fac PUZ la toate parcelele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionarea obtinerii autorizatiei de constructie pentru teren la drum public de puz Ciprian68 Ciprian68 Va salut. Am o problema cu obtinerea unei autorizatii de constructie pentru un teren intravilan cu deschidere la drum public. Am tot citit si eu pe net ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)