avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

buna seara.am mai trimis un mesaj ,dar nu am primit nici un raspuns.oare imi poate spune si mie cineva si ma poate ajuta in problema mea cu banca?am un credit la una din banci si nu este achitat.m-au sunat de la banca si mi-au zis ca o sa fiu executata silit daca nu voi achita acest credit sau daca nu,creditul va fi achitat de catre rudele mele de gradul1.este posibil asa ceva?trebuie sa stiti ca eu nu mai am nici un venit si nici o propietate sau orice altceva pe numele meu.in afara de asta eu am stat cu tatal meu vitreg si mama mea in propietatea acestuia.
Cel mai recent răspuns: alina .rozalia , utilizator 10:47, 27 Septembrie 2010
Si atunci,in ce conditii s-a realizat creditul?

andymaurul
Daca aveti coplatitor sau garant, banca se va indrepta catre acestia ptr recuperarea debitului.Daca suneti casatorita, da, banca poate trece la urmarirea bunurilor comune( ale d-voastra si ale sotului).Daca nu indepliniti niciuna dintre cond de mai sus, o sa va actioneze pe cale civila pentru recuperarea debitului.
in acel moment ,eram angajata,dar intre timp am primit somaj
multumesc ,ca mi-ati raspuns la mesaj.nu sunt casatorita si nici nu exista un coplatitor sau garant al acestui credit.as mai avea o intrebare, poate fi posibila o intelegere intre mine si executor?
Executorul poate propune ca solutie amiabila un protocol de plata, incheiata in forma scrisa si solemna, ptr ca din ceea ce relatati, nu prea are ce sa execute.

Alte discuții în legătură

Buna ziua!as vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti ... aurelia2020 aurelia2020 Buna ziua!As vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti mandateze un contract de credit de nevoi personale,celor de la kruk,din 2018 si sa nu trimita ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit prima casa Robert19 Robert19 Ce cai de atac am daca ma duc in instanta ca sa pot iesi de pe un contract de garantare de prima casa unde figurez ca si coplatitor, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj sedal sedal in perioda casniciei fostul sot a facut niste credite fara instiintarea si acordul meu, acesta fiind unul din motivele pentru care am divortat. daca el nu-si ... (vezi toată discuția)