avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

buna seara.am mai trimis un mesaj ,dar nu am primit nici un raspuns.oare imi poate spune si mie cineva si ma poate ajuta in problema mea cu banca?am un credit la una din banci si nu este achitat.m-au sunat de la banca si mi-au zis ca o sa fiu executata silit daca nu voi achita acest credit sau daca nu,creditul va fi achitat de catre rudele mele de gradul1.este posibil asa ceva?trebuie sa stiti ca eu nu mai am nici un venit si nici o propietate sau orice altceva pe numele meu.in afara de asta eu am stat cu tatal meu vitreg si mama mea in propietatea acestuia.
Cel mai recent răspuns: alina .rozalia , utilizator 10:47, 27 Septembrie 2010
inca odata mersi,si o sa mai revin cu alte intrebari si ptr a cere alte informatii.o noapte linistita ptr ca si dvs m-ati linistit pe mine putin
buna ziua.in aceeasi situatie sint si eu au trimis la recuperatori si ma ameninta dar eu nu am nimic pe numele meu si nu mie frica caci nu au ce sami ia .sa stati linistita si sa nu mai semnati nimic caci eu am semnat un nou grafic cu kruk sinu am putut sa platesc doua luni dupa care mia crescut din nou penalitati mai mult decit era la inceput.eu nu mai lucrez sint la negru si nu mai platesc nimic sa vad ce pot sa-mi faca.
buna ziua ,multumesc ptr incurajare.e bine sa stii ca au mai fost si mai sunt pers . in aceeasi situatie si iti pot da un sfat
Am lucrat in executari cu foarte mult timp in urma, executam creantele unei companii de telefonie mobila, si nu depaseam procedura amiabila decat pentru crente ce depaseau 5000 lei. La executare treceam mai intai marile firme debitoare, cu datorii de sute de milioane iar pentru debitori intervenea prescriptia ... Este foarte important sa nu suparati consultantii ... sa le explicati ca nu aveti din ce executa ... acest lucru inseamna costuri pentru ei, si nu se vor intinde la mai mult mai ales cand stiu ca nu au ceva palpabil din care pot executa ...
buna ziua si multumesc ptr raspuns,as mai avea o intrebare .cum pot afla nr de tel.al executorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!as vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti ... aurelia2020 aurelia2020 Buna ziua!As vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti mandateze un contract de credit de nevoi personale,celor de la kruk,din 2018 si sa nu trimita ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit prima casa Robert19 Robert19 Ce cai de atac am daca ma duc in instanta ca sa pot iesi de pe un contract de garantare de prima casa unde figurez ca si coplatitor, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj sedal sedal in perioda casniciei fostul sot a facut niste credite fara instiintarea si acordul meu, acesta fiind unul din motivele pentru care am divortat. daca el nu-si ... (vezi toată discuția)