avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am lucrat o luna si am luat 209 ron salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am lucrat o luna si am luat 209 ron salariul

am 20 de ani si ultimele trei luni am lucrat la o firma de call center. in momentul in care mi-am depus demisia pe 23.11.2007, directoarea si-a manifestat dezaprobarea, specificand pe demisie "preaviz". am lucrat cele 15 zile pana pe 07.12.2007, dar in ziua in care mi-am luat salariul, am avut surpriza sa vad ca iau 209 ron. cand am cerut lamuriri mi s-a spus ca nu mi-am atins targetul. din ceea ce stiam de la angajare, salariul meu era alcatuit din parte fixa de 400ron net si parte mobila, indeplinirea targeturilor- bonusuri. stiu ca nu sunt singura in acest caz, multi din colegi beneficiind de acelasi tratament.ce pot face in acest caz?
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2007
alexandra hanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra hanu , utilizator 18:11, 11 Decembrie 2007
Pai tre' sa stim cat ai lucrat in luna respectiva- 1
tre' sa stim prevederile contractului:O
trebuie sa cunoastem conditiile de retribuire:O
am semnat contractul dar nu mi l-au dat pana acum.
din discutia pe care am purtat-o la angajare am stabilit ca voi avea un program flexibil de 6 ore pe zi (in functie de programul meu de la facultate) adica 132 de ore pe luna. salariul e compus din partea fixa de 400 ron net, iar partea variabila depindea de indeplinirea targetului si de bonusurile pentru campania respectiva.(in noiembrie, am primit din partea supervizerului un tabel cu realizari pe proiectul pe care am lucrat toata luna respectiva si pe care l-am incheiat ,eram a patra ca realizari din cc 25 de angajati) am lipsit din 132 de ore maxim 18 ore (luna octombrie am avut lucrate aproximativ aceleasi ore si am luat 885ron)
400 de lei pentru 8 sau 6 ore pe zi?
pentru 6 ore si salariul 400 ron brut, adica se ajungea la 319 dupa ce se scadeau impozitele
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2007
alexandra hanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu EpsioloN EpsioloN Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata! mediazone19 mediazone19 Buna seara! M-am angajat de curand la o societate comerciala ce are ca domeniu activitatea de Call Center. De curand am pus problema cum vom lucra de ... (vezi toată discuția)