am 20 de ani si ultimele trei luni am lucrat la o firma de call center. in momentul in care mi-am depus demisia pe 23.11.2007, directoarea si-a manifestat dezaprobarea, specificand pe demisie "preaviz". am lucrat cele 15 zile pana pe 07.12.2007, dar in ziua in care mi-am luat salariul, am avut surpriza sa vad ca iau 209 ron. cand am cerut lamuriri mi s-a spus ca nu mi-am atins targetul. din ceea ce stiam de la angajare, salariul meu era alcatuit din parte fixa de 400ron net si parte mobila, indeplinirea targeturilor- bonusuri. stiu ca nu sunt singura in acest caz, multi din colegi beneficiind de acelasi tratament.ce pot face in acest caz?
am semnat contractul dar nu mi l-au dat pana acum.
din discutia pe care am purtat-o la angajare am stabilit ca voi avea un program flexibil de 6 ore pe zi (in functie de programul meu de la facultate) adica 132 de ore pe luna. salariul e compus din partea fixa de 400 ron net, iar partea variabila depindea de indeplinirea targetului si de bonusurile pentru campania respectiva.(in noiembrie, am primit din partea supervizerului un tabel cu realizari pe proiectul pe care am lucrat toata luna respectiva si pe care l-am incheiat ,eram a patra ca realizari din cc 25 de angajati) am lipsit din 132 de ore maxim 18 ore (luna octombrie am avut lucrate aproximativ aceleasi ore si am luat 885ron)
Bonusuri vs salariu
EpsioloN
Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)