avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... actul aditional
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

actul aditional

Buna,am si eu un credit de nevoi personale luat de la bcr si din cauza caruia a trebuit sa plec din tara nemaiputand face fata ratelor.Din cate am inteles trebuia semnat acel act aditional dar,eu nu am fost anuntata de banca despre acest lucru deci nu a fost nici semnat.Ce ma sfatuiti sa fac?Mentionez ca ratele care le am au crescut de la o luna la alta tinand cont ca au fost platite la timp.Multumesc

Alte discuții în legătură

Credit restant Pysy33 Pysy33 Buna ziua, va contactez in legatura cu un credit de nevoi personale pe care l-am contractat in urma cu 1,6 luni la BCR , fost de fapt o refinantare a unui ... (vezi toată discuția)
Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu un sfat dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Va aduc la cunostiinta faptul ca am un credit la BCR - MAXI CREDIT IPOTECAR NEVOI PERSONALE in valoare de 49.000 EURO pe care la-am contactat in Noiembrie 2007 ... (vezi toată discuția)