avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dizolvare societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dizolvare societate

avem o situatie de dizolvare a societatii srl (suntem doi asociati 50% cu 50%), pt nedepunerea bilantului la registrul comertului.Daca nu vom face recurs se va proceda la dizolvarea societatii?In cazul in care eu doresc dizolvarea societatii , eu fiind si administratorul in aceasta societate, asociatul meu poate face recurs?Daca da in ce consta acest recurs pe care l poate face si ce castig de cauza poate avea?Din ce m am informat orice persoana interesata poate face recurs...imi puteti explica ce inseamna acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters168570 , utilizator 14:12, 28 Septembrie 2010
In situatia in care doriti dizolvarea societatii nu este in interesul dvs sa faceti recurs, daca insa doriti sa va salvati de la aceasta operatiune atunci, atat dvs. cat si asociatul dvs., puteti face recurs si puteti dovedi motivul pentru care nu ati inregistarat bilantul la onrc sau puteti depune chitantele prin care ati achitat taxa pentru depunerea bilantului.Pentru ei este important sa depuneti bilantul si puteti face acest lucru chiar si in recurs.E de preferat sa va puneti de acord cu asociatul dvs. si sa stabiliti care va este interesul si apoi sa procedati la a face sau nu recurs.
In calitate de Administrator al societatii, puteti face recurs impotriva sentintei de dizolvare. Depuneti, odata cu recursul, documentele doveditoate ale inregistrarii situatiilor financiare anuale eliberate de Reg. Com. Succes!

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
din ceea ce am mai citit pe alte topicuri, dvs. doriti sa scapati cumva de aceasta asociere si aceasta SC, deci probabil dizolvarea pentru nedepunere bilant e cel mai bun lucru care poate sa vi se intample....
..da, cam asta as dori insa nu stiu ce urmari sunt...dc asociatul meu poate face recurs dupa ce se pronunta dizolvarea...am inteles ca va fi desemnat un lichidator, cam cat ar costa si in ce consta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ramona j ramona j Ma aflu in divort cu fostu sot de 1an jumate .Eu am castigat custodia copilului de 5ani la fond si apel iar la recurs i s-a aprobat sa i se-i rejudece ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ContSters168570 ContSters168570 In cazul dizolvarii unui srl cu doi asociati pt nedepunere bilant, dupa pronuntarea dizolvarii am inteles ca se poate face recurs..orice persoana interesata ... (vezi toată discuția)