avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare studii superioare

Sunt instructor educatie in cadrul DGASPC,as dori sa-mi spuneti daca in urma absolvirii studiilor superioare am dreptul legal la o marire de salariu, ceea ce implica transformarea postului in unul de nivel imediat superior fata de cel avut la studii medii. va multumesc si astept raspuns!

Alte discuții în legătură

Transformare post in urma studiilor superioare serev serev buna seara, as dori o informatie,sunt instructor de educatie in cadrul dgaspc,in urma absolvirii facultatii de psihologie am inteles ca mi se poate transforma ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare adudu adudu buna ziua. va rog sa-mi rapundeti la urmatoarea intrebare: un salariat dintr-o institutiue bugetara, incadrat pe studii medii, poate fi trecut pe un post cu ... (vezi toată discuția)