avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post in urma studiilor superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post in urma studiilor superioare

buna seara, as dori o informatie,sunt instructor de educatie in cadrul dgaspc,in urma absolvirii facultatii de psihologie am inteles ca mi se poate transforma postul si pot beneficia de o marire de salariu conform legii 330.,am depus o cerere in acest sens dar inca fara raspuns. multumesc!
Cel mai recent răspuns: serev , utilizator 13:48, 9 Septembrie 2010
Vei beneficia si de marirea de salariu dar depinde si de institutie si eu am fost in aceeasi situatie in iulie am depus cerere si de la 01.09 mi s-a aprobat cererea ....am inteles ca au fost cazuri cand a durat si mai mult
am revenit,.....am primit raspuns referitor la cererea mea ca postul pe care-l ocup in prezent, instructor ed.cu studii medii,este unitar la toate ctf. din judet, iar atributiile cuprinse in fisa de post sunt corespunzatoare studiilor medii.nu este corect,trebuie sa ne plafonam,in loc sa te aprecieze pt. ca n-a fost usor si nici bani putini.....ce pot sa fac, LEGAL, va rog frumos indrumati-ma............va multumesc!
alina5ram a scris:

Vei beneficia si de marirea de salariu dar depinde si de institutie si eu am fost in aceeasi situatie in iulie am depus cerere si de la 01.09 mi s-a aprobat cererea ....am inteles ca au fost cazuri cand a durat si mai mult

daca pot sa te intreb....unde lucrezi si cum ai procedat? mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare studii superioare serev serev Sunt instructor educatie in cadrul DGASPC,as dori sa-mi spuneti daca in urma absolvirii studiilor superioare am dreptul legal la o marire de salariu, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Salarizarea referentului cultural cu studii suprioare intr-o primarie pictorul pictorul Doresc sa ma informati daca pot beneficia de marire salariala in urma absolviri facultati de Sociologie-Psihologie specializarea psihologie avand functia de ... (vezi toată discuția)