avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comision administrare inca valabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comision administrare inca valabil

Inca de la inceput multumesc tuturor acelora care au marea rabdare de a raspunde multimii mare intrebari,nelamurirea mea este urmatoarea: s-a tot zvonit si sa scris prin toate ziarele ca se scoate sau se anuleaza comisionul de administrare si ca banca nu are voie sai schimbe denumirea si altele,eu am un imprumut la o banca sa zicem bcr si in borderoul cerut de mine sa vad si eu cit mai am de plata si in cit timp,nu ca ar fi mica perioada,este de 7 ani,imi apare printre altele la retineri si comisionul de administrarecare in cazul meu este de 115 lei,ajutati-ma si spuneti-mi ce este de facut(nu am primit nimic acasa vizavi de contractul aditional),multumesc anticipat.X-(
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 23:58, 28 Septembrie 2010
Faceti plangere la OPC si/sau mergeti in Justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc DL.DAN DL.DAN Ce rol are comisionul de risc,pentru ce se retine un astfel de comision in ratele platite in cazul unui credit fara garantii? (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu lilicrin lilicrin Nu stiu ce m-a apucat dar incep sa prind drag de justitie =D>. Am si eu cateva intrebari si o rugaminte daca se poate. As vrea sa stiu unde anume exista ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la brd ionut12345 ionut12345 am un credit de nevoi personale la BRD, nu foarte mare dar care avea comision de risc. spuna avea nu pentru ca ar fi disparut incepand cu luna asta ci pentru ... (vezi toată discuția)