Buna ziua!
As vrea sa stiu ce sanse am in caz ca ajung la situatia unui litigiu cu vecinii de deasupra in problema galagiei pe care o fac. Am mai expus pe site problema, partial, si mi s-a spus ca nu pot face nimic, eventual sa ma mut!!!!. Recent s-au adaugat alte elemente. Prima roblema era ca si-au pus laminat, montat in mod sigur fara strat izolator , (blocul e din betoane!!!) si nu au covoare fiindca asa e trendy acum. Se aud mereu tropaituri de pasi. A doua problema, si-au luat aparat de fitness si lucreaza cate o ora, se aude mereu un zgomot care nu depaseste in dB limita admisa, probabil, dar oricum... , sa auzi mereu un zgomot constant...Prin simple atentionari, o vreme au fost mai silentiosi, acum iarasi iar daca le ciocanesc in tavanul meu, imi raspund la fel , rad isteric si continua fitnessul la domiciliu. As vrea sa stiu daca in afara de Legea 61/91, art. 22 unde stipuleaza interdictia utilizarii oricaror aparate (nu se fac specificari referitoare la ora)...stiu ca are modificari dar nu la articolele care ma intereseaza pe mine, mai este si altceva, mai la obiect. Adica acel articol acopera situatia prezentat in cazul unui litigiu?
Recent a fost mediatizata situatia din Galati cu dna care a reclamat si a castigat, vecinii cu copilul de 6 luni care folosea premergatorul...Se vedea clar la TV ca avea laminat, fara covoare.
Ma intereseaza deoarece peste 2 luni si vecinii mei , care au copil mic(nu mai trb sa spun ca urla noaptea, ziua si ma deranjeaza) sigur vor lua o scula din asta.
Vreau sa stiu ce am de facut in situatiile de mai sus, toate in aceeasi sfera. Sunt proprietara, ei la fel, blocul e situat intr-o zona civilizata, bine cotata si nu consider ca un om care isi plateste impozitele si cheltuielile e obligat sa suporte deranjul ostentativ facut de altii...
Referitor la ceausistul program de liniste, cred ca e o aberatie, ar insemna ca intre 6-20 putem urla, striga , troncani, ba chiar sa plecam de acasa si sa lasam cDplayerul la maxim, ca e voie la ora aia,etc. Eu cred ca linistea nu are program si orice deranj trebuie sa aiba o solutie legala de rezolvare, daca amiabil nu se poate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters61266 , utilizator
19:12, 8 Februarie 2009