avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita bilet la ordin

Buna ziua !
Am facut un credit la banca pentru firma mea acum 3 ani si am girat cu imobilele proprietatea firmei,de anul trecut firma se afla in procedura de insolventa.Eu am cerut reorganizarea si inca nu sa dat un verdict la reorganizare.Banca in momentul in care am solicitat creditul m-a pus sa semnez un bilet la ordin in alb si avalizat de mine.Acum tinand cont ca firma are in proprietate imobil ,care valoarea lui depaseste suma creditului, banca a completat biletul la ordin si vrea sa imi execute bunurile personale.
Valoarea bunurilor firmei cu valoarea de astazi este mai mare decat toate datoriile firmei in acest moment.
Se poate iainte de terminarea proceduri de insolventa (reorganizare sau faliment) sa se treaca la executarea bunurilor personale ? In acest caz ce am de facut ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:45, 29 Septembrie 2010
cu BO avalizat va executa pe dvs. personal , nu societatea care se afla in insolventa, incercati sa treceti bunurile pe care aveti pe o firma fara datorii sau pe altcineva, sau sa platiti datoria.
Banca nu o sa astepte. Va incerca recuperarea orin orice mijloace.
Cautati un cumparator pentru bunurile societatii, asa incat debitul sa fie acoperit in dosarul privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Problema financiara, reesalonarea creditului. destinel destinel Buna ziua tuturor, va solicit sfatul intr-o problema financiara: Sunt asociat 50% cu drept de administrator intr-o societate ce desfasoara activitate de ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin avalizat de administratorul societatii Florentina Ragalie Florentina Ragalie A incercat cineva sa execute un bilet la ordin avalizat de administratorul societatii? (vezi toată discuția)