avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... alegere corecta a CPV-ului
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

alegere corecta a CPV-ului

Firma mea ( S.R.L.) are in curs de implementare un proiect finantat din fonduri publice.
in cadrul proiectului urmeaza a fi achizitionate servicii de indrumare si consiliere si servicii de formare profesionala pentru angajatii sai.
Initial, in lista achizitiilor publice a fost selectat CPV 80530000-8- servicii de formare profesionala si 85312320-8- servicii de consultanta profesionala.
La o mai atenta studiere a claselor din lista CPV-urilor, in opinia mea serviciile pe care dorim sa le ahizitionam ar trebui incadrate in clasa 79000000-4: servicii pentru intreprinderi: drept, marketing, consultanta, recrutare, tiparire si securitate, mai precis: 79632000-3- servicii de formare a personalului si 79998000-6- Servicii de consiliere profesionala(coaching).
Alegerea CPV-ului corect este de o importanta majora intrucat serviciile din clasa 8 mai sus mentionate sunt parte din Anexa 2B a OUG 34/2006 si sunt scutite de la publicarea in SEAP, pe cand cele din clasa 7 nu au acelasi regim.
Ma poate ajuta cineva cu privire la dilema mea?

Alte discuții în legătură

Cpv corect camiha camiha Firma mea ( S.R.L.) are in curs de implementare un proiect finantat din fonduri publice. in cadrul proiectului urmeaza a fi achizitionate servicii de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pfa laurentiu.mihai laurentiu.mihai Salutare, Apelez şi eu la voi cu o mică problemă. Sunt în procesul de înfiinţare a unui PFA şi doresc să cunosc care sunt cele mai potrivite coduri ... (vezi toată discuția)