avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CPV corect
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CPV corect

Firma mea ( S.R.L.) are in curs de implementare un proiect finantat din fonduri publice.
in cadrul proiectului urmeaza a fi achizitionate servicii de indrumare si consiliere si servicii de formare profesionala pentru angajatii sai.
Initial, in lista achizitiilor publice a fost selectat CPV 80530000-8- servicii de formare profesionala si 85312320-8- servicii de consultanta profesionala.
La o mai atenta studiere a claselor din lista CPV-urilor, in opinia mea serviciile pe care dorim sa le ahizitionam ar trebui incadrate in clasa 79000000-4: servicii pentru intreprinderi: drept, marketing, consultanta, recrutare, tiparire si securitate, mai precis: 79632000-3- servicii de formare a personalului si 79998000-6- Servicii de consiliere profesionala(coaching).
Alegerea CPV-ului corect este de o importanta majora intrucat serviciile din clasa 8 mai sus mentionate sunt parte din Anexa 2B a OUG 34/2006 si sunt scutite de la publicarea in SEAP, pe cand cele din clasa 7 nu au acelasi regim.
Ma poate ajuta cineva cu privire la dilema mea?
Cel mai recent răspuns: TeoB , utilizator 21:44, 11 Octombrie 2010
trebuie evidentiata valoarea estimata a fiecarui serviciu in parte. daca valoarea estimata a serviciilor incadrate in anexa 2 b este mai mare decat a acelorlalte servicii, atunci contractul se incadreaza per ansamblu in anexa 2b si aveti o serie limitata de obligatii. art. 16 din OUG 34 si art. 2 alin a din Hg 925
art 2 alin 2 din HG 925
ohooooooooooo...sunt diferente mari.
Problema ta este aceea de incadrare a serviciilor in categoria de pe pietele de desfacere si apoi urmeaza alocarile de CPV.

Divizi 79 reprezinta servicii pentru mediul de afaceri, iar divizia 80 reprezinta servicii educationale si de training. CPV-urile alese de tine pentru divizia 79 nu au legatura cu obiectul contractului tau: 79632000-3 Servicii de instruire personala (Personnel-training services), iar 79998000-6 Servicii de indrumare personala (Coaching services).

cele din divizia 80 sunt cele corecte pentru servicii de formare profesionala pentru angajatii tai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere corecta a cpv-ului camiha camiha Firma mea ( S.R.L.) are in curs de implementare un proiect finantat din fonduri publice. in cadrul proiectului urmeaza a fi achizitionate servicii de ... (vezi toată discuția)
Prag valoric pentru achizitie directa servicii hoteliere ionut c ionut c Buna ziua! Pana la ce prag valoric pot face achizitie directa de servicii hoteliere si de restaurant pe cod CPV 55000000-0 pe un an? Va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa ajutor ! Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor. Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota ... (vezi toată discuția)