avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma pt import placi de baza jocuri de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma pt import placi de baza jocuri de noroc

Buna seara,
As dori sa stiu ce fel de firma si ce autorizatii imi trebuiesc pt a importa placi de baza pt jocuri de noroc,mentionez k nu vreau sa fac sala de jocuri sau ceva asemanator ma intereseaza doar sa le cumpar din Italia si dupa sa le vand mai departe.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:36, 29 Septembrie 2010
Cred ca si un PFA este suficient. Despre autorizatii consultati www.customs.ro
Codurile care trebuie sa la aveti in obiectul de activitate pretabile la activitatea dvs. vor fi:
4652 - Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii
4743 - Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/ video in magazine specializate
4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, nca,
4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse
Cred ca la aceasta activitate ar merge mai bine un SRL Detalii infiintare aici:
[ link extern ]
sad a scris:

Codurile care trebuie sa la aveti in obiectul de activitate pretabile la activitatea dvs. vor fi:
4652 - Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii
4743 - Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/ video in magazine specializate
4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, nca,
4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse
Cred ca la aceasta activitate ar merge mai bine un SRL Detalii infiintare aici:
[ link extern ]

Dar pe intreprindere individuala nu se poate face??M-ar interesa mai mult pt k eu nu as vrea momentan sa platesc un sediu si din cate stiu pt un srl trebuie obligatoriu sediu si nu mai pot trece locuinta personala.Sau nu se poate din cauza k le aduc din afara tarii???
Se poate si pe intreprindere individuala. SRL-ul poate sa aiba sediul la locuinta proprie...90% dintre societati functioneaza asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate secundara cod caen gabybej gabybej Buna ziua! daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 \"Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei\" pot sa furnizez echipament informatic ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Caen_firma it claudia_d claudia_d Am nevoie de cateva coduri CAEN care sa identifice activitate de comert cu ridicata (NU cu amanuntul) pentru componente/echipamente IT dar numai ocazional-nu ... (vezi toată discuția)