avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu mi s-a eliberat adeverinta de la finante, necesara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu mi s-a eliberat adeverinta de la finante, necesara pentru depunerea dosarului la Agentia de Somaj

Buna ziua,
As avea si eu o problema in ceea ce priveste dosarul de somaj.Am toate documentele necesare mai putin adeverinta de la fisc din care reiese ca nu am alte venituri sau nu detin pamanturi.Nu mi-i s-a eliberat de organele competente pe motiv ca am un impozit neplatit si astfel nu pot depune dosarul respectiv.Credeti ca se poate rezolva cumva aceasta situatie sau doar in cazul in care achit acel impozit?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Maria Radu , Alte profesii 10:16, 30 Septembrie 2010
Pentru eliberarea certificatului fiscal trebuie sa fiti cu impozitul platit la zi.
Va multumesc pt raspuns!
ladymina77 a scris:

Buna ziua,
As avea si eu o problema in ceea ce priveste dosarul de somaj.Am toate documentele necesare mai putin adeverinta de la fisc din care reiese ca nu am alte venituri sau nu detin pamanturi.Nu mi-i s-a eliberat de organele competente pe motiv ca am un impozit neplatit si astfel nu pot depune dosarul respectiv.Credeti ca se poate rezolva cumva aceasta situatie sau doar in cazul in care achit acel impozit?
Va multumesc frumos!

intrebati de baza legala care conditioneaza eliberarea adeverintei de venituri de plata impozitelor. nu au. trebuie sa va elibereze adeverinta. spuneti-le ca, altfel, va vedeti nevoita sa faceti plangere pentru abuz in serviciu.
Deci teoretic ar fi posibil.O sa incerc,multumesc!
1. Este un abuz al Administratiei fiscale (fara baza legala).
2. Intrati la seful institutiei si spuneti ca-i vorba de un termen de depunere a actelor la Somaj si ca veti apela la instanta daca veti pierde indemnizatia de somaj din cauza lor.

Alte discuții în legătură

Probleme primarie anonim_71 anonim_71 Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj, refuz eliberare anaf marcmm marcmm Am nevoie de o adeverinta de la fisc pentru a-mi putea inregistra dosarul la somaj.Am detinut un PFA unde nu mai am venituri de mai bine de un 5ani (este ... (vezi toată discuția)
Impozit de 500 ron pentru un venit din dividende de 1 ron danielle2013 danielle2013 Tatal meu (pensionar)a fost la Casa de asigurari de sanatate pentru a i se elibera o adeverinta de coasigurat pentru mama mea care este casnica; aflat cu ... (vezi toată discuția)