avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... plan de reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

plan de reorganizare

Buna ziua,
Nu mi-am putut inscrie creanta in tabelul definitiv deoarece a fost depasit termenul. Debitoarea a depus un plan de reorganizare. Mai pot face ceva pentru recuperarea debitului?
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 11:41, 4 Octombrie 2010
depinde care este natura debitului societatii pe care o reprezentati.
La ce va referiti?
suma solicitata a fi inscrisa in tabelul creditorilor si pentru care n-ati facut acest lucru, provine din drepturi salariale sau din relatii comerciale?
relatii comerciale
daca administratorul/lichidatorul va instiintat cu privire la modalitatea si termenul in care urmeaza sa va manifestati optiunea de inscriere la masa credala si n-ati facut acest lucru, vina va apartine in totalitate si nu mai aveti ce face. asteptati apribarea planului de reorganizare si, poate, dupa aprobarea lui sa va primiti sumele cuvenite.

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Faliment iancu123 iancu123 ce se intampla cu datoriile debitorului intrat in reorganizare, aparute dupa data intrarii firmei in reorganizare?creditorul isi poate inscrie creanta in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)