avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fondul proprietatea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fondul proprietatea

Mi s-a eliberat un TITLU DE CONVERSIE, prin care se spune ca detin un numar de actiuni la Fondul Proprietatea. Urmeaza ca ulterior sa primesc si un Certificat de actionar din partea Fondului Proprietatea?
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 08:20, 1 Octombrie 2010
Adresati-va catre depozitarul central al actiunilor Fondului Proprietatea, care inregistreaza transferul actiunilor din contul Ministerului Finantelor Publice in cel al titularilor titlurilor de despagubire sau al celor de conversie in registrul actionarilor societatii numai in baza si corespunzator instructiunii scrise primite de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.
Eventual puteti lectura si Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 81/2007, pentru accelerarea procedurii de acordare a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 446/29 iunie 2007.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
Oana Mitran-costache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Anrp - ce e de facut cu ei? Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)
Formula de conversie a titlului de despagubire in actiuni la fondul proprietatea danac71 danac71 Potrivit informatiilor aparute in presa, \"[i]valoarea la care se face conversia titlurilor de despăgubire este dată de preţul mediu ponderat al ... (vezi toată discuția)