avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CHITANÞÃ/Inregistrare depozit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CHITANÞÃ/Inregistrare depozit

Avem un contract de inchiriere pt un spatiu incheiat cu o persoana fizica. Cand am semnat contractul i-am platit chiria pt luna septembrie.Ne-am inteles cu proprietarul ca pe 25sept. sa ii platim chiria pt luna ocombrie plus o luna depozit. Intrebarea mea este ce chitanta/ contract trebuie sa fac cu proprietarul pentru a dovedi ca am platit chiria in fiecare luna plus o luna garantie ? (in contractul de inchiriere nu scrie nimic de garantie)

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie spatiu comercial angela123 angela123 Anul trecut in luna noiembrie am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial intre firma mea si proprietar persoana fizica , platind chiria ... (vezi toată discuția)
Închirierea apartamentelor fără contract coldzera coldzera În primul rând, îmi cer scuze pentru greșelile gramaticale, nu vorbesc bine limba română, așa că am trecut printr-un traducător online. Îmi explic ... (vezi toată discuția)
Garantie contract de inchiriere vioavram vioavram cum pot recupera garantia unui contract de inchiriere spatiu daca proprietarul refuza sa o dea inapoi pe motiv ca am distru spatiul si imi calculeaza 200 ron o ... (vezi toată discuția)