avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis conducere

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pot sa dau examen de redobandire a permisului de conducere, avand in vedere ca in data de 17.11.2010 se implineste un an de la sentinta definitiva si irevocabila a curtii de apel (am fost judecat pt savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu o imbibatie alcoolica peste limita legala prev. si ped. de art.87 alin 1 din OUG nr 195/2002 republicata).

In legislatia auto stiu ca se poate , dar mi-a spus cineva ca sa modificat legea anul acesta si ca nu as putea da pt permis decat dupa termenul de incercare din sentinta adica 2 ani si 5 luni.

Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: riki_adr , utilizator 16:09, 11 Octombrie 2010
Din cate cunosc eu,legea nu este inca modificata,deci puteti depune actele pentru obtinerea unui nou permis de conducere,intr-un an de la ramanerea definitiva a respective hotarari
Nu s-a modificat legea.
La implinirea termenului de un an puteti sustine examenul. Aveti nevoie de hotararea instantei pe care sa se precizeze data ramanerii definitive si irevocabile.
Multumesc frumos pt raspuns .
Buna,

Imi mai puteti spune va rog, daca trebuie sa fac scoala din nou ?

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala pentru alcool George202 George202 salut. am facut si eu greseala de a conduce sub influenta bauturilor alcoolice,...am avut proces dupa care am fost condamnat la: \\"-1500 lei amenda penala, ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare- interpretare sentinta Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa inteleg sentinta de mai jos. Solutie: CONDAMNÃ pe inculpatul: KF – fiul lui F şi al lui R, născut la data de 13 ... (vezi toată discuția)
interpretare sent. de cond.pentru conducere sub influenta alcoolului- obtinerea permisului de conducere dupa anulare/termen ralucaciobanu ralucaciobanu Am fost prins baut cu masina cu o alcolemie peste limita va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta care a data in judecata k eu nu prea inteleg mare lucru ... (vezi toată discuția)