avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Buna ziua,
as dori sa-mi deschid un mic mag numai cu vracuri(doar e criza)masline,cafea,condimente,faina,malai,zahar....numai ca nu stiu ce forma de soc.(intrep)sa aleg astfel incat sa nu coste mult actele si sa ma avantajeze.As vrea sa mai angajez pe cineva.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:46, 2 Octombrie 2010
daca vrei sa ai si angajati sfatul meu e un SRL,...=D>=D>=D> sa ai bafta in afacere
Costurile infiintarii unei firme nu difera in functie de activitatile, pe care alegeti sa le desfasurati, decat in anumite cazuri, in care sunt necesare demersuri prealabile (cum ar fi in situatia infiintarii unei firme de paza, etc), insa pentru activitati de comert nu exista o solutie miraculoasa care sa va ajute sa reduceti costurile de infiintare, decat daca va referiti la varianta de a infiinta firma singur, fara sa mai platiti eventualele servicii ale unui avocat, sau ale unei firme specializate..

In cazul in care doriti sa aveti angajati, puteti opta si pentru varianta unei Intreprinderi Individuale, dar, sunt de acord cu raspunsul anterior si consider ca SRL-ul reprezinta cea mai flexibila forma de organizare si desfasurare a unei activitati comerciale.

Mai multe informatii pe aceasta tema puteti gasi pe [ link extern ] >
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic
INTRPRINDERE INDIVIDUALA poti avea angajati .
un SRL este cel mai bine.
Intreprindere individuala - costuri de pana in 300ron, contabilitate in partida simpla( nu este nevoie de contabil permanent ci de sfaturile unuia 1-2 luni), puteti avea pana in 5 angajati.

Alte discuții în legătură

Informatii cadru de functionare cel mai favorabil...srl.sau? cosminnn cosminnn Buna ziua, Intentionez deschiderea unei afaceri cu domeniu de activitate al unei agentii de publicitate (DTP, pree-press, webdesign, print..etc..). Inainte ... (vezi toată discuția)
Srl sau intrep. individuala ContSters205308 ContSters205308 Contabilul cu care m-am vazut azi pt. a vb. in vederea unei colaborari pt. srl-ul care trebuie sa i-mi iasa zilele acestea, mi-a sugerat sa deschid o intrep. ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)