avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii de obtinere a subventiei pentru caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii de obtinere a subventiei pentru caldura

Buna seara,

Locuim impreuna cu soacra mea ( care este unica propietara a locuintei), avand toti membrii familiei mutatia la aceasta adresa , iar veniturile noastre cumulate corespund criteriilor de acordare a subventiei pentru caldura.Eu, am o propietate dobandita inainte de casatorie,Putem obtine subventia?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:47, 1 Octombrie 2010
Cititi acest articol. E destul de neclar cu "casa de vacanta" in sensul ca nu stiu de ce o casa de vacanta ar fi mai breaza decat o a doua proprietate.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie incalzire ANA NELI SILAGHI ANA NELI SILAGHI Prietenul meu sta la mine,dar adresa o are la parinti lui,care au dreptul la subventia de incalzire.El avand autoturism ,anul trecut parinti lui nu au ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire sergheicelmare sergheicelmare stau cu familia compusa din 5 membri impreuna cu bunica din partea sotiei si mi se refuza ajutorul de incalzire pe motiv ca nu detin locuinta proprietate ... (vezi toată discuția)