avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea sport de performanta-legitimare
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

sport de performanta-legitimare

Am un copil care face sport de performanta la un club privat si care invata la scoala de profil(a dat examen pe care l-a luat cu 10).Scoala este o scoala de stat,dar este si club sportiv.Aici apare problema.Copilul s-a antrenat de la inceput la clubul la care e acum si nu dorim sa schimbam legitimarea.Are rezultate foarte bune(la nivel national)cu antrenorul lui si am vrea sa beneficieze doar de programul scolii de profil si de avantajul distantei mici intre locul de antrenamet si scoala.Credeti ca poate cineva sa il oblige sa paraseasca scoala sau sa conditioneze ramanerea in scoala de legitimatrea la clubul scolii?In programa exista materia sport,la care elevii sunt notati pentru ca au zilnic antrenamente,de catre un profesor numit de scoala.Vreau sa cred ca nu este copilul meu in afara legii.Vreau sa cred ca cei care au facut legile (de profil) sau gandit si la astfel de situatii si ca acum o sa primesc un raspuns care ma va ajuta.Copilul meu nu cere nimic decat sa poata invata intr-o scoala de stat din tara in care s-a nascut.Si sa nu fie ingradit in alegerile pe care le face pentru viitorul sau.
Cel mai recent răspuns: rodica_a , utilizator 10:22, 3 Octombrie 2010
Trebuie sa verificati regulamentul de functionare a clubului in sensul daca exista prevederi care stipuleaza sau conditioneaza si obligatia de legitimare,mai ales ca la club face totusi pregatirea sportiva si acesta nu beneficiaza de nimic de pe urma acesteia,de altfel in aceasta pregatire clubul facand si anumite investititi(salarii profesori,dotari,cheltuieli curente de intretinere,etc)
Trebuie vazut in ce masura si prin ce mijloace isi amortizeaza clubul aceste investitii.
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Probleme la scoala - directorul interzice unui sportiv de performanta sa mearga la antrenamente claudiumosoiu claudiumosoiu Buna ziua Am un baiat de 15 ani,care practica sport de performanta(handbal).Directorul scolii i-a interzis sa mai ... (vezi toată discuția)