avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta ptr indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta ptr indemnizatie crestere copil

fostul angajator nu vrea sa-mi elibereze o asemenea adeverinta, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:29, 3 Octombrie 2010
Depuneti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta
dar nu trebuie sa am o dovada ca i-am cerut-o ? el o sa nege ca are stiinta fiindca i-am solicitat-o doar verbal. faxul constituie o proba? emailul ?sau cum sa fac? multumesc.
Faxul poate constitui o proba ... daca nu mai depuneti o cerere in scris si luati numar de inregistrare.
nu vrea sa imi inregistreze nimic, nici o cerere, tocmai asta e problema....
Trimiteti cererea printr-o scrisoare cu confirmare de primire ...

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime cosminghe cosminghe Buna ziua, Unde trebuie sa solicit adeverinta de vechime la ITM sau la societatiile la care am muncit? La una din societati am fost dat ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta emilia-gabriela emilia-gabriela Buna ziua, Am solicitat in scris si verbal, copie conforma cu originalul dupa cartea de munca, precum si o adeverinta tip pentru banca, pentru a putea lua ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de angajator soso35 soso35 Buna ziua. Va rog daca ma puteti sfatui cum sa procedez in urmatoarea situatie: Sunt in somaj de la 15 iulie dupa o concediere colectiva iar sotia este ... (vezi toată discuția)