avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

vreau sa stiu daca sant obligat sa declar un punct de lucru la O.R.C. daca odata cu casa de marcat l-am declarat la Circa Financiara.Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: gers , utilizator 22:27, 3 Octombrie 2010
Bineinteles ,punctul de lucru se declara la ONRC.
Ce se poate intampla daca nu declar acest punct de lucru sau daca sant prins la un anume control?Daca obtin un act de la RC?Va multumesc foarte mult!
Pentru inregistrarea punctului de lucru la registru comertului aveti nevoie de o hotarare AGA cu contorul aferent pentru publicarea in Monitorul Oficial, actul care face dovada folosintei spatiului,cerere de inregistrare tipizata si declaratia model 2. Ma intreb cum de ati reusit sa fiscalizati casa de marcat fara a avea certificatul constatator de autorizare de la registrul comertului.
Ca sa aveti o reprezentare exacta a faptului ca la un control va depisteaza ca nu aveti autorizata activitatea pe care o desfasurati ar fi ca si cum v-ar prinde conducand o masina fara permis.
Pentru nedeclararea punctului de lucru amenda este cuprinsa intre 3000 si 5000 lei.

Alte discuții în legătură

Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)
Schimbare punct de lucru szture szture Buna ziua.Suntem o societate de comert cu ridicata a pieselor de schimb auto.Acum ne-am schimbat sediul unui punct de lucru.V-as ruga sa-mi spuneti de ce ... (vezi toată discuția)