avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport marfa terti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport marfa terti

Buna ziua. Am o utilitara pana in 3,5 t cu care fac transport marfa pentru terti. Intrebarea mea este: ce acte trebuie sa am la mine in caz ca ma opreste cineva in trafic ? Am inteles ca nu am nevoie de licenta de transport si de obicei am cu mine factura eliberata de primul client catre al doilea in original. Poate sa fie si copie ? Daca nu am factura trebuie sa am Aviz de insotire a marfii ?

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)