avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?!

Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea clientului. Acuma am o problema, am sunat la ARR si acestia mi-au spus ca ei nu elibereaza licente pt masini de 3,5 tone. Daca societatea comerciala pe care o deschid e destinata transportului de marfa dar autoutilitara nu are licenta de transport marfa sunt in regula?! Vad atatea firme de relocari sau transport orice care transporta cu autoutilitare de 3,5 tone. Am mai vazut pe acest site cum ca ar trebuii sa ma inscriu la bursa transporturilor?! E corect?! Astept un raspuns , deoarece vreau sa imi incep afacerea si nu ma lamureste nimeni daca sunt in regula sau nu. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabon77 , utilizator 12:22, 9 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru autoutilitara sub 3,5 tone mma nu iti trebuie licenta de transport si nici alt atestat.
Pana in 3,5 t nu ai nevoie de licenta.drumuri bune
Buna,as dori sa deschid un SRL pentru transport internațional de marfa 3,5 T
Care sunt procedurile după ce ai înființat SRL-ul și ți-ai achiziționat mașina??
Bună ziua,as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un transport din moieciu de jos pana la tarcau
Transport marfa contra cost cu autoutilitara sub 3,5 t

Alte discuții în legătură

Transport marfa contra cost sorintoader72@yahoo.com sorintoader72@yahoo.com Va salut pe toti ..referitor la transport marfa contra cost cu o autoutilitara pana la 3,5 fac asta de 11 ani ,toate bune pana astazi cand cei de la primaria ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Licență autoutilitara firma transport Barbu92 Barbu92 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de Servicii curatenie/relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse ... (vezi toată discuția)