avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pt deseuri de import
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pt deseuri de import

Buna ziua, stie cineva daca pentru deseurile neferoase aduse din MD se plateste TVA in vama??
multumesc
Cel mai recent răspuns: vasi_2010 , utilizator 22:03, 4 Octombrie 2010
Da, se plateste odata cu depunerea declaratiei vamale, cu op sau alte mijloace.
multumesc pt raspuns.
Ar mai fi o intrebare: deseurile vor fi vandute mai departe catre un REMAT al carui director m-a informat ca trebuie sa facturez catre ei fara TVA.
Ce se intampla cu TVA-ul platit de mine in vama??? il mai recuperez de-undeva?
Multumesc
Da, prin rambursare/compensare de la finante.
Va multumesc mult pt informatii.
cu stima, D-ul. V.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema tva maryette maryette Am achitat in contul unui anume Birou Vamal in noiembrie 2007 o suma reprezentand tva-ului aferent unui import de marfa,suma inscrisa de pe DVI .Imediat ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri taxare inversa cum fac d300? felisana felisana Am vandut deseuri la Remat in valoare de 848 lei, din care taxa de mediu este de 25.44 lei. Factura am emis-o astfel: 1. hartie - valoare 848 lei, taxa de ... (vezi toată discuția)
Tva cu taxare inversa Remus47 Remus47 Va rog sa-mi specificati care sunt actele normative care reglementeaza taxarea inversa la vanzarea deseurilor din polipropilena ( saci de rafie big bag). Alta ... (vezi toată discuția)