In seara zilei de 02.10.2010,orele 01.00 mai multi indivizi din comuna au patruns in curtea mamei mele si i-au spart cateva geamuri.Mentionez ca indivizii il cautau pe varul meu care la acea data era in vizita la mama si a iesit la discoteca din comuna,acolo a avut o altercatie cu unul din consateni dupa care a plecat din discoteca.Va rog sa ma indrumati si pe mine,nu stiu cum sa procedez pentru ca toata lumea imi spune ca degeaba depun plangere la postul de politie din comuna ca nu se iau masuri asupra lor.Tin sa va spun ca varul nu ajunse-se acasa,l-au gasit in sat si l-au omorat in bataie de fata cu ag de politie din comuna.Ce pot sa fac sa nu agravez situatia pentru ca ma tem pentru viata mamei mele ,ea locuieste singura si este si bolnava.Va multumesc anticipat!
plangerea NU ESTE nici pe de parte singurul mijloc legal. Mai ales ca nu dvs sunteti persoana vatamata.
In primul rand soateti un certificat medico legal. in functie de nr de zile de ingrijiri se va stabili o infractiune. probalil vor mai fi sin altele precum distrugere, si violare de domiciliul ori tulburare de posesie ceva...
Varul dvs ar trebui sa depuna plangere la parchet pentru loviri si alte violente,in termen de 2 luni de la cunoasterea autorului faptei,daca poate dovedi cele petrecute cu acte si cu martori,alte probe acceptate de legislatie .
Ar trebui ca in cel mai scurt timp acesta sa mearga la medicul-legist,eventual cu actele medicale ,daca a fost la dispensar sau la spital,pentru a scoate certificatul medico-legal,prin care medicul legist sa concluzioneze asupra numarului de zile de ingrijiri medicale de care acesta nevoie in urma agresiunii suferite.
Daca doreste si poate dovedi atitutdinea si comportamentul politistului din timpul incaierarii,se poate adresa cu plangere si impotriva acestuia la Parchetul de pe langa tribunalul local pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
De asemeni poate sesiza conducerea Inspectoratului Judetean de Politie si conducerea IGPR impotriva acestuia.
Vatamare corporala
claudiuRr
Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)
Bogatas
costy1988
Slaut.
Am si eu o problema care sa ajuns rau de tot.Este cineva bogat in [editat] care face legea cu toti.Bate pe cine vrea,da cu masina in cine vrea,ia actele ... (vezi toată discuția)